Star Trek Finland
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mikä on mielestäsi paras ja huonoin trek elokuva?

Siirry alas

Mikä on mielestäsi paras ja huonoin trek elokuva? Empty Mikä on mielestäsi paras ja huonoin trek elokuva?

Viesti kirjoittaja Renegades lähetetty 15.12.13 13:38

Eli järjestä trek elokuvat paremmuus järjestykseen. Ota mukaan vain ''tos'' elokuvat jos haluat, tai 1-10,1-12 tai kaikki elokuvat + fanielokuvat jos haluat. Itse järjestän osat 1-10, koska minulle kaksi uusinta eivät tunnu samalla lailla trek elokuvilta vaikka ovatkin hyviä, niin voitte arvata mitkä sijat ne saisivat

1.Star Trek Wrath Of Khan: Ehdoton suosikki! Khan on todella hyvä vihollinen, ja pistää Enterprisen miehistön todella ahtaalle, minulle täydellinen Trekin ja actionin sekoitus, ei liikaa actionia ja myös mukana tuttua trek- moraalia, ja todella surullisia kohtauksia.

2. Star Trek undiscovered country: Hieno tarina tähtiliiton ja klingoneiten yrityksestä luoda pysyvä rauha. Jota kaikki eivät halua, ihmisistä ylättäen admiral Cartwright osoitauttuu rauhan vastustajaksi, ja spockin vulcani ystävä, jonka nimeä en nyt muista. Shakespearia lainava klingoni General Chang on täydellinen kieroa ja juonet melkein onnistuu.

3.Star Trek Generations: Monet pitävät tätä huonona elokuvana, mutta itse pidän tästä Shatnerin jäähyväis elokuvasta. Erityisesti nexuksessa seikaileminen tuo tunteet esiin. Kirkin ja Picardin yhteistö on mainio, ja Kirkin kuolema surullinen, eikä se minusta ole huono elokuva jos kuolee pelastetaessa miljoonia planetoilla kun Kirk auttoi estämään rikolista.

4. Star Trek Home Voyage; Sympaattinen seikkailu maassa, joka näytti että Star Trek voi tehdä hyvän elokuvan myös rauhallisissa olosuhteissa. Hauskin trek : )

5. Star Trek Search for Spock: Vaikka tuntuukin vähän kömpelöltä palauttaa hahmo joka kuoli niin surullisissa olosuhteissa edellisessä elokuvassa niin on muuten hyvä elokuva. vaikuttava kohtaus kun Kirk ja kumppanit seuraavat Enterprisen tuhoa.

6.Star Trek First Contact: Paras tng elokuva. Elokuvalla on jopa kauhelokuvan aineksia vaihettain kun Trek universumin pahimpia vihollisia ovat mukana.

7.Star Trek Kapina: Rauhallinen ja kaunis Trek leffa, mutta tuntuu kuten monet ovat sanoneet enemmän jaksolta kuin elokuvalta.

8. Star Trek Motion Picture: Tästä leffat alkoivat! Ja sisältää hienoja Kirk,Bones ja spock kohtauksia. Ja tarina on hyvä, mutta on kyllä osittain tylsä.
9.Star Trek Final Frontier melkein samat sanat kuin edelliselle, vauhtia olis kaivannut enemmän.

10. Star Trek Nemisis. Datan kuolema surullinen, Picardin kaksoisoelento hyvä vihollinen, mutta muuten ei tuntunut enään trekiltä, Picardista tuli action hero tappaja, autolla ajetaan. Outo Trek.

Kiitos! Nyt on teidän vuoro : )

Renegades
Tribble
Tribble

Viestien lukumäärä : 25
Join date : 10.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Mikä on mielestäsi paras ja huonoin trek elokuva? Empty Vs: Mikä on mielestäsi paras ja huonoin trek elokuva?

Viesti kirjoittaja Himulus lähetetty 07.01.14 11:52

Mielipidettä kaikista st -elokuvista en nyt lähde listaamaan, koska siitä tulisi tekstiä pienen novellin verran, Mutta tämmöisen top 3:n ajattelin tehdä.

3. The Undiscovered Country

Salaliittoteoriat ovat aina olleet vähintäänkin kiinnostavia ja tässäkään elokuvassa kyseinen aihe ei petä. Ajakseen hienoja kohtauksia, jotka ovat kestäneet myös ajan kulumisen löytyy myös hyvin paljon. Juoni toimiikin myös erittäin nätisti ja Kirkin moraalinen dilemma klingonien kanssa jatkuu entisestään.


2. The Voyage Home

Tällä sekä ensimmäisen sijan elokuvalla oli kovakilpailu ja seuraava voittikin sitten aivan semanttisilla asioilla. Ehdottomasti hauskin Star Trek elokuva johon uskallettiin laittaa sen ajan poliittista huumoria, mikä iskee ainakin itseeni kuin tuhat volttia. Lisäksi aikamatkustukseen liittyvällä tarinalla ei vaan voi mennä pieleen varsinkaan tämän franchisen elokuvassa.
Lisäksi elokuvassa vierailtiin usealla planeetalla puhumattakaan siitä, että ajettiin välillä jollain muulla kuin sillä iänikuisella enterprisella. Kaikin puolin loistava päätös tuon hetkiselle Star Trek elokuvatrilogialle.


1. First Contact

Miksi tämä elokuva meni The Voyage Homen ohitse? Borgit. Borgit tekevät vaan kaikesta parempaa. Jokainen Star Trek Voyager -jakso, jossa oli borgeja oli heti loistava. Sama kaava pätee tässäkin elokuvassa. Kaikki ainekset ovat edelleenkin koossa; Borg Queen on persoonaltaan loistava ja hyvinkin uhkaava vastustaja muuten. Borgeista olenkin enemmän raapustanut tuossa toisessa ketjussa.

Picardin kokemus sekä tuntemukset borgeista olivat myös hyvä mauste. Tästä elokuvasta tuleekin Picardin kuuluista "The Line must be drawn here" -puhe, joka olikin hyvin eeppinen.
Tehosteetkin olivat huippuluokkaa ja avaruusräiskintää ei juuri säästelty. Myös aikamatkailua esiintyy tässä elokuvassa vaikkei kauhean pitkälle menneisyyteen päästäkkään.

Mielestäni ehdottomasti paras Star Trek elokuva ja myös yksi parhaista elokuvista muutenkin.

Bonuksena voisin vielä mainita, että ehkä huonoin ST elokuva taitaa olla tuo "The Motion Picture". Syytkin lienevät aika selvät. Tarina oli mielestäni aika kehno vaikkakin Roddenberry itse oli suunnitellut V'gerin roolia universumin tarinassa hieman pidemmällekkin. Tässä se vaan ei toiminut. Lisäksi toisin kuin The Undiscovered Countryssa, tämän elokuvan tehosteet ovat kyllä hyvin kulahtaneen näköisiä. Lisäksi juonikin etenee aivan tuskallisen hitaasti.

Jo pelkästään siinä, kun Kirk siirtyy sukkulalla Enterpriseen menee 5 pirun minuuttia ilman minkäänlaista dialogia. Enterpriseä kuvataan hurjien valoefektien kera koko ajan.
Elokuva yritti olla aivan liikaa avaruusseikkailu 2001 (Josta en myöskään pahemmin välittänyt, hitsi vieköön.), mutta ei vaan toiminut yhtään Star trek elokuvana.
Himulus
Himulus
Q:n avustaja
Q:n avustaja

Viestien lukumäärä : 63
Join date : 09.09.2013
Ikä : 30
Paikkakunta : Tampere

http://blackmetalwargaming.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa