Star Trek Finland
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jempun trekkari töherrykset

Siirry alas

Jempun trekkari töherrykset Empty Jempun trekkari töherrykset

Viesti kirjoittaja Jemppu 06.10.13 13:31

Päätinpä nyt näitäkin laittaa kun muistaa ja jaksaa. En hirveästi ole Trekki kuvia piirrellyt, sillä olen koittanut vältellä liiallisen fan artin piirtelyä. Kuitenkin on pari keskeneräistä trekki piirrustusta nytten (=tulee siis myöhemmin roppakaupalla lisää fan arttia).

Jempun trekkari töherrykset Are_you_alright_spock_by_jemppujr-d3dqz6h
Kuva isompana

Tässä on työ vuodelta 2011 (hyi kuinka vanha). Ei tämä nyt mitään mestariteoksia ole, joten DA:ssakin laitettu vaan luonnoksiin. Ensimmäisempiä yrityksiä tehdä piirroksia realistisesta hahmosta, josta koitin saada enempi piirrosmaisen. Varmasti ollut aikoinaan ihan jännä työstää.

Jempun trekkari töherrykset Star_trek_characters_by_jemppujr-d5vahzy
Kuva isompana

Käteeni tarttui jokunen kappale Star Trek sarjiksia, niistä inspiroituneena piirsin mallista kuvia. Että ihan mallista piirrettyjä. Tässä treenasin persoonallisia kasvonpiirteitä ja ylipäätänsä jenkkiläistä sarjakuva tyyliä. Harjoittelin myös musteen ja siveltimen yhdistelmää (saatoin käyttää liian isoa sivellintä?).

Jempun trekkari töherrykset Tumblr_mtsj54o16I1rpu6w0o1_1280

Todella pahasti kesken oleva Kirk piirros, mitä tein tietokoneella. Tässä sitä on lähdetty hahmottelemaan aloittelemaan. Seuraavana olisi varmaan kasvonpiirteiden korjailuja ja sitten tarkempaa väritystä jne. Tykkäsin kovasti tehdä sitä, toivottavasti saan joskus ylimääräistä aikaa jotta voin tehdä sen loppuun. :3
Jemppu
Jemppu
Q (Admin)
Q (Admin)

Viestien lukumäärä : 97
Join date : 01.07.2013
Ikä : 28
Paikkakunta : Tampere

http://www.twitch.tv/Jemppujr

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa