Star Trek Finland
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Foorumin säännöt

Siirry alas

Foorumin säännöt Empty Foorumin säännöt

Viesti kirjoittaja Jemppu lähetetty 01.09.13 6:17

Nämä säännöt ovat tarkoitettu kaikille foorumin jäsenille ja koskevat kaikkia. Eikä se ole väärin, jos vanha konkarikin joskus säännöt kertaa. :3

Hymiöt
Valmis hymiöitä tällä foorumilla ei tulla käyttämään. Kuitenkin merkki-hymiöt ovat sallittuja, ne eivät kuitenkaan korvaa pisteen merkitystä lauseen lopusssa.

Kirjakieli
Suosikaamme foorumilla kirjakieltä, tai ainakin sinne päin. Ei mitään pieniä ja suuria kirjaimia sekaisin.

Avatar
Avatarisi saa olla maksimissaan 100x100 pikseliä, jos tarvitset apua Avatarisi kanssa (koon säätäminen yms.) niin pyydä apua ylläpidolta. Avatari ei saa olla gif-animaatio, eli ei saa sisältää mitään liikkuvia elementtejä.

Allekirjoitus
Allekirjoitus saa sisältää maksimissaan 4 riviä tekstiä. Fontin väriä ei saa vaihtaa, eikä kuvia saa laittaa allekirjoituksiinsa. Allekirjoitus saa kuitenkin sisältää linkkejä. Fontin kokona saa olla 12 tai 9. Ei sitä pienempiä eikä suurempia.

Viestit
Kirjoittaessasi ihan viestiä foorumille tulee muistaa muutama asia. Viestissä pitää olla riittävästi pituutta, yksi tai kaksi virkettä ei ole aina riittävästi, puhumattakaan yhdestä sanasta. Poikkeuksia toki voi olla esim. kysy ja vastaa, mutta pyritään asiallisiin viesteihin. Kuvan liittäminen viestiin on sallittua, mutta jos kuvat ovat hyvinkin isoja, että valtaavat koko ruudun näkymisen, tulee ne laittaa vain pelkkinä linkkeinä. Viestien värien ja fontin koon säätämistä hyvän maun rajoissa.

Topicin otsikot
Laitetaan tämäkin tänne erikeen, eli topicceja ei laitella eriväreillä. Vain ilmoitusluontoiset/tärkeät topicit värjätään. Tätä ominaisuutta saa käyttää vain Adminit ja Moderaattorit, hyvän maun rajoissa hekin. Turhat värjäykset muutetaan takaisin normaaleiksi, jotta yleisilme pysyy siistinä.

Maalaisjärki
Oman järjen käyttö on sallittua ja jopa suotavaa. Käytämme yleistä nettietikettiä (löydät sen tarvittaessa netistä). Toisten kiusaaminen on ehdottomasti kiellettyä! Myös liiallista kiroilua tulisi välttää.


SPIRK
Foorumimme tarjoaa erillisen Spirk keskustelualueen (pääsääntöisesti tytöille). Se on suunnattu ainoastaan yli tai tasan 18-vuotiaille rekisteröityneille kävijöille.
Päästäksesi Spirk-keskustelualueelle, sinun tulee lähettää yksityisviestiä Ylläpidolle (Jemppu) tai laittaa pyyntöä sille kuuluvalle topicille. Viestissä ilmoitat ikäsi ja pyynnön päästä Spirk alueelle. Tällöin sinulle avataan mahdollisuus päästä kyseiselle keskustelualueelle.
Mikä on Spirk? Spirk tarkoittaa Star Trek Tos-sarjan Kirk/Spock aiheista paritusta. Kyseessä on yksi maailman suosituimpia ja vanhimpia parituksia ellei vanhin. Toisten ihmisten mielenrauhan säilyttämiseksi tämä alue on tarkoitettu suljetulle Spirk-ryhmälle.

PS: Toivottavasti jokainen käyttäjä kävisi jossain vaiheessa kirjoittamassa itsestään esittely viestin! :3


Viimeinen muokkaaja, Jemppu pvm 07.10.13 8:46, muokattu 2 kertaa
Jemppu
Jemppu
Q (Admin)
Q (Admin)

Viestien lukumäärä : 97
Join date : 01.07.2013
Ikä : 27
Paikkakunta : Tampere

http://www.twitch.tv/Jemppujr

Takaisin alkuun Siirry alas

Foorumin säännöt Empty Vs: Foorumin säännöt

Viesti kirjoittaja Jemppu lähetetty 04.10.13 4:52

Pienehkö päivitys tänne keskustelujen otsikoiden värjäyttämisestä, kun en ollut tullut ajatelleeksi sitä ennen.
Jemppu
Jemppu
Q (Admin)
Q (Admin)

Viestien lukumäärä : 97
Join date : 01.07.2013
Ikä : 27
Paikkakunta : Tampere

http://www.twitch.tv/Jemppujr

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa